Hui estan molt contents a La Salle Maó: han rebut una carta del Papa Francisco des del Vaticà.
Els alumnes de 4t d’ESO del col·legi, liderats per la seua professora Tonyi Coll, van realitzar una activitat i els comentaris de text els van enviar al Vaticà. Hui han rebut una carta de contestació per part del Papa Francisco.

Ací teniu el que ens conten des de l’escola:

HEM REBUT UNA CARTA DEL PAPA FRANCESC

Fa un parell de mesos, vaig enviar una carta al Vaticà, dirigida al Papa Francesc, on li explicava i li enviava una activitat feta amb els alumnes de Religió de 4t ESO de la nostra escola.  La tasca era un comentari de text, que habitualment realitzem durant el curs, en que es tractaven aspectes del Papa actual.  Els alumnes, dins l’apartat d’opinió personal, van escriure frases molt interessants i vaig pensar que tenir una visió realista i actual del que pensen d’Ell, els joves d’avui en dia, podria agradar-li.  Dins el sobre, hi vaig posar les  fotocòpies dels comentaris dels alumnes que més em van agradar, com a  testimoni de la feina que faig amb ells…

I, avui, dia 05 de març, tot i que ha sortit un dia plujós i tapat, hem rebut una bona quantitat de llum.  Una claredat especial ha fet que el matí i la jornada i totes les d’aquesta setmana i fins i totes les jornades que resten de curs, possiblement seran especials, per a tota la Comunitat Educativa Lasaliana de Maó.

Ens han contestat des del Vaticà, en nom de la Santedat el Papa Francesc, amb una petita carta, on juntament amb una fotografia del Papa, un assessor seu, Mons. Paolo Borgia, ens comenta que ha estat molt agraït per la nostra mostra de proximitat i ens envia una Benedicció especial a tota la Comunitat educativa.

La carta diu així:

Carta del Papa
Carta del Papa

No tots els dies, es rep una Benedicció especial i directa del Papa Francesc.

Rebem-la i gaudim-la!

 

Tonyi Coll Orfila.

 

 

 

 

Artículos relacionados

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.