El passat 14 de novembre, l’Auditorium d’Alcúdia acollí l’acte d’entrega de premis per l’Exel·lència, esforç i dedicació  que atorga cada any el Govern Balear als alumnes destacats en la seva trajectòria educativa. Aquest any, el nostre alumne de La Salle Inca Àngel Rubio Olive,r que actualment cursa 1r d’ESO  va ser guardonat. N’Àngel va rebre de les mans del Conseller d’Educació, Martí March i Cerdà,  el diploma que reconeix al nostre alumne la feina feta durant tota l’etapa de Primària.

N’Àngel assegura que no s’esperava obtenir aquest premi i es sent molt alegre. Diu que és un orgull que es  reconegui públicament  l’esforç que ha realitzat durant tots aquests anys. Segons n’Àngel,  l’èxit en els estudis són conseqüència de la constància i també de poder comptar amb l’ajuda de professors i de la família.

Va ser quan el mes de juny es convocaren a tots els centres de les Illes a participar en aquests premis. La tasca de cada centre fou seleccionar els alumnes que destaquessin per la seva dedicació a l’estudi i motivació cap a  l’aprenentatge. Les tutores que tenia a sisè de Primària, na Laura Rado i Maria Jaume, varen decidir que n’Àngel complia tots els requisits i mereixi el guardó.

 

Artículos relacionados

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.