Caminant al col·legi per donar-li un respir al planeta

Caminant al col·legi per donar-li un respir al planeta

El passat divendres, alumnes, famílies i mestres del centre varen venir a l’escola, La Salle Maó, a peu per tal de fomentar hàbits saludables, apostant per caminar en front la utilització de vehicles motoritzats.

Aquesta iniciativa va començar fa ja 3 anys arrel d’una campanya de Proideba amb el títol “Dóna-li un respir al planeta” que tracta d’informar i sensibilitzar a la nostra comunitat educativa sobre la petjada ecològica i la importància de cuidar el medi ambient.

L’idea va sorgir d’un treball que van fer els alumnes d’infantil aportant idees sobre com les famílies i l’escola podien estalviar energia i recursos per tal d’ajudar al nostre planeta i evitar tanta contaminació. Una d’aquestes propostes va ser venir caminant a l’escola.

L’equip Proideba i la Comissió Mediambiental de la nostra escola organitzen aquestes caminades al manco un cop al trimestre i es proposen tres punts de sortida des de Maó: Malbuja, Plaça Explanada i Plaça Eivissa.

Més d’un centenar de persones s’han sumat a la darrera caminada i, fins i tot, la premsa local ha recolzat aquesta iniciativa. Molta gent petita, fent coses petites pot canviar el món!

Artículos relacionados

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.