Caminant al col·legi per donar-li un respir al planeta

Caminant al col·legi per donar-li un respir al planeta

El passat divendres, alumnes, famílies i mestres del centre varen venir a l’escola, La Salle Maó, a peu per tal de fomentar hàbits saludables, apostant per caminar en front la utilització de vehicles motoritzats.

Aquesta iniciativa va començar fa ja 3 anys arrel d’una campanya de Proideba amb el títol “Dóna-li un respir al planeta” que tracta d’informar i sensibilitzar a la nostra comunitat educativa sobre la petjada ecològica i la importància de cuidar el medi ambient.

L’idea va sorgir d’un treball que van fer els alumnes d’infantil aportant idees sobre com les famílies i l’escola podien estalviar energia i recursos per tal d’ajudar al nostre planeta i evitar tanta contaminació. Una d’aquestes propostes va ser venir caminant a l’escola.

L’equip Proideba i la Comissió Mediambiental de la nostra escola organitzen aquestes caminades al manco un cop al trimestre i es proposen tres punts de sortida des de Maó: Malbuja, Plaça Explanada i Plaça Eivissa.

Més d’un centenar de persones s’han sumat a la darrera caminada i, fins i tot, la premsa local ha recolzat aquesta iniciativa. Molta gent petita, fent coses petites pot canviar el món!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.