‘Dèiem adéu a un any especial i comencem un altre que suma les experiències viscudes, l’alegria compartida, la satisfacció d’haver fet més visible, si fos possible, el gran projecte que va néixer ja fa més de 300 anys de la mà de sant Joan Baptista de La Salle, i la convicció que junts estem cridats a seguir arribant als cors per fer realitat el seu llegat i la seva missió’.

Aquest fou el començament del manifest que vam llegir ahir, prop de 120 centres  de La Salle d’Espanya i Portugal, per concloure l’any de celebració dels 300 anys de la mort de Sant Joan Baptista. 

A La Salle Manacor, ho vam celebrar per partida doble. Al matí, amb una tarta gegant al pati, obra dels nostres alumnes de l’ASCE  i decorada amb les flors que els nins i nines d’educació infantil i primària van fer amb l’ajuda dels més grans de l’escola, els alumnes de secundària. En aquest acte un grup d’alumnes, acompanyats per la nostra directora, ens van llegir el manifest. 

L’horabaixa ens tocava celebrar-ho amb els germans, les famílies, els antics alumnes, i totes les persones que ens van voler acompanyar un dia com aquest, i ho férem amb una Missa a l’església dels Dolors de Manacor. Un acte molt emotiu, amb lectures sobre la vida del nostre fundador, ofrenes diverses i un coro format per professors i familiars dels nostres alumnes dirigit per na Petra Riera. 

‘Felicitats a tots els qui ahir i avui heu fet i seguiu fent La Salle.

Felicitats perquè comencem a celebrar el 301.

Felicitats perquè això és La Salle i tu n’ets part i tot.

Un cor, un compromís, una vida.’

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.