Des del passat mes de gener, la biblioteca de La Salle Maó està oberta i en ple funcionament al servei de la nostra  Comunitat Educativa.

El projecte de la biblioteca escolar es va iniciar fa tres anys i s’ha vist beneficiat per les aportacions tant de les famílies, amb un grup de treball amb membres de l’AMPA i de l’equip directiu, com també de les idees del grup d’alumnes de PMAR del curs 2017-2018 que van treballar durant el curs com havien de ser les aules per al benestar dels alumnes i afavorir el seu aprenentatge.

Com un somni fet realitat, i amb molta il·lusió a l’hora de triar materials, mobiliari, colors i dissenyar espais, la biblioteca va començar a funcionar i la reacció dels alumnes ha estat molt positiva. Amb l’ajuda de l’AMPA en la compra de un nou fons de biblioteca amb uns 850 títols destinats a edats entre els 6 i els 16 anys, la nova biblioteca disposa ja d’un servei de préstec i pròximament es posaran en marxa els carnets d’usuaris.

L’espai està dividit en diferents parts. La dels més petits, amb una zona de lectura al terra amb una còmoda estora i puffs i la zona de treball amb taules i cadires de la seva mida. La part dels alumnes de segon cicle de primària i ESO, amb taules i cadires de la seva mida i la zona d’ordinadors amb sis equips adequats a les necessitats dels nostre alumnat i amb servei d’impressora pels que ho necessiten.

Més informació a la web del col·legi La Salle Maó

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.