Com segurament ja sabeu, a Secundària de La Salle Manacor vàrem dedicar la darrera setmana abans de les vancances de Nadal a fer un projecte de promoció d’hàbits saludables que anomenàrem ENS CURAM EN SALUT. 

L’objectiu del projecte, al qual participaren tots els cursos, de primer a quart, era donar les estratègies necessàries als nostres alumnes perquè adoptin hàbits saludables a la seva vida quotidiana. Amb aquesta idea organitzàrem tallers i xerrades relacionats amb primers auxilis, salut mental, alimentació, esport… 

Cal destacar que els alumnes de tercer també dedicaren la setmana a dur a terme diferents activitats del projecte What’s up! Com vas de salut mental?, elaborat per 3 Salut Mental i  Obertament Balears i que té per objectiu sensibilitzar els joves sobre l’estigma dels problemes de salut mental.

Estam molt satisfets de desenvolupament del projecte i esperam haver aconseguit conscienciar als alumnes sobre la importància de treballar per mantenir una bona salut física i mental. 

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.