Del 24 al 28 de març, els alumnes d’ESO i Batxillerat del col·legi La Salle Benicarló junt amb les seues famílies van acollir un grup de 14 alumnes del col·legi Sainte-Ursule de la localitat francesa de Saint-Pol de Léon.

Es tractava de la segona part de l’intercanvi que es duu a terme des de l’assignatura de francés i gràcies al qual 10 alumnes de 2n i 3r d’ESO van viatjar a Saint-Pol de Léon el passat mes de setembre.   

Durant la seua estada a Benicarló, els alumnes francesos van poder conèixer els punts més emblemàtics de la ciutat a través d’una gimcana i van degustar els productes més típics de les nostres terres. A més, van visitar altres llocs d’interés propers com la serra d’Irta o la ciutat de Peníscola.  

Dins del programa, hi hagué també una recepció a l’Ajuntament per part de l’alcaldessa en la qual els va dirigir unes paraules i se’ls va fer entrega d’un petit obsequi.

Aquest intercanvi, que es duu a terme de manera ininterrompuda des del 2012, s’emmarca dins de l’agermanament existent entre Benicarló i Saint-Pol de Léon i contribueix a reforçar el lligam entre les dues ciutats. Tant els alumnes com les famílies han gaudit d’aquesta bonica experiència de convivència i aprenentatge.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.