Captura-de-pantalla-2015-07-02-a-la(s)-10.16.31

Ahir, dimarts 30 de juny, La Salle Maó va acollir la celebració de les Jornades Institucionals corresponents als dos centres de Menorca: Alaior i Maó. L’acte, que es va realitzar al teatre del nostre centre, va servir de jornada emotiva pels acomiadaments i homenatges i com acte de cloenda del curs 2014/15, va estar presidit pel Gmá. Visitador Auxiliar del sector José Maria Valero, i per l’equip d’animació d’aquest sector: Joana Mª Cunill, Tomeu Martorell, Ernesto Civera, Puri Santos, Miguel Ángel Sanz i per Amado Gracia del districte.

Captura-de-pantalla-2015-07-02-a-la(s)-10.16.24

 

Després de l’oració i de la reflexió, les Jornades s’iniciaren amb unes paraules del G. Jose Mª Valero i de la presentació de les conclusions de la II AMEL, conclusions que varen ser el motiu de les sessions formatives de bones pràctiques que es varen donar a terme durant tot el matí.

Captura-de-pantalla-2015-07-02-a-la(s)-10.16.17Captura-de-pantalla-2015-07-02-a-la(s)-10.17.06

Els ponents i les bones pràctiques varen ser:

* Experiències Comunitàries, José Alberto Espejo
* Avaluació de l’acompliment (desempeño), Luis Verdú (La Salle Alcoi)
* Les qualificacions en Sallenet, Rafael Monroig (La Salle Palma)
* Les bonificacions en ECA – ap. cooperatiu, Laura Caballero (Escola Professional La Salle)
* Setmana de realitats humanes, Jonathan (La Salle San José Teruel)
* Fundació La Salle Acull, Ángel Civera

Captura-de-pantalla-2015-07-02-a-la(s)-10.16.53

 

Després de les bones pràctiques, vingueren els actes més emotius de la jornada al fer els homenatges de les persones que es jubilaven i/o finalitzaven els seus compromisos com part dels membres dels equips directius d’Alaior i Maó. Primer es va retre homenatge a la mestra de l’equip d’orientació de primària de Maó, na Magda Rotger, i la cuinera de La Salle Maó, na Feli Hernández.

Posteriorment es va retre homenatge a n’Ada Goñalons que durant 7 anys ha estat la directora de La Salle Alaior i, que pel proper curs, el nou director serà en Tato Airós. Després na Sandra Espadas i na Mandi Pons, totes dues Cap d’Estudis d’ESO a La Salle Alaior i Maó respectivament, per la finalització d’una compromesa i llarga etapa en els seus càrrecs. A continuació, va arribar el moment d’anunciar els nous càrrecs: Dani com a nou Cap Estudis ESO a Alaior i n’Anna Pérez com a nova Cap Estudis ESO a Maó

 

Posteriorment, el G. Miguel Ángel Sanz va presentar el lema pel proper curs: És just i necessari.

Finalment, un dinar de germanor al restaurant La Josefina (antic Club Marítim) va posar el punt i final a la jornada.

Artículos relacionados

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.