L’objectiu és fomentar el coneixement de les llengües estrangeres alhora que es millora el coneixement de les institucions europees del nostre alumnat.

Una vintena d’alumnes de 4t d’ESO de La Salle Inca es convertiran en europarlamentaris durant dos dies, el 8 i 9 de maig del 2019 a l’Auditòrium de Palma. Serà una reproducció a escala reduïda del funcionament del Parlament Europeu, el més fidel possible: estructura, funcionament, procediment dels diferents organismes… En aquest context, els alumnes hauran de proposar i defensar lleis susceptibles de millorar la situació europea. Unes propostes que hauran de defensar en llengua anglesa i el més important, davant eurodiputats de bon de veres!

Els professors del departament de llengües estrangeres i la nostra cap d’estudis d’ESO Catalina Busquets assistiren a la reunió informativa.

Els nostres alumnes s’hauran d’enfrentar a les paraules dels alumnes d’altres centres educatius com ara Àgora Portals o Sant Josep Obrer de Palma. La finalitat és millorar la competència comunicativa en llengua estrangera oral i escrita.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.