Un infermer ha ensenyat el personal per tal d’utilitzar-lo correctament.

El col·legi La Salle Alcoi ha començat el curs amb una novetat que esperen no utilitzar mai, però que és molt necessària.

Es tracta d’un desfibril·lador, un aparell que pot salvar la vida de qualsevol persona en cas de problemes cardíacs. El centre ha adquirit aquest desfibril·lador que, com bé ha contat en el vídeo el seu director, Marc Segura, poden utilitzar altres institucions de la ciutat si els fera falta.

Per a saber utilitzar el desfibril·lador i tindre més coneixements per a actuar davant una emergència en el centre, el personal de La Salle ha fet un curset teòric i pràctic del mateix. Un infermer ha mostrat com cal fer cada pas per tal de salvar la vida d’un xiquet o d’un adult.

Tamara Pulido, mestra d’infantil de La Salle, ha remarcat la importància d’aquesta formació. A més, ha explicat que no és gens difícil i que cal que tots estiguen preparats per si algun dia hi ha que actuar de manera ràpida, però fent-ho correctament.

Una vegada més, La Salle Alcoi ha apostat per innovació en el seu centre, ja siga en matèria educativa, formativa o, com en aquest cas, per tal d’assegurar que tota la comunitat educativa estiga tranquil·la amb aquest desfibril·lador.

(Notícia publicada en pagina66.com)

Artículos relacionados

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.