Any rere any,en aquestes dates tan assenyalades i coincidint amb la festa del tricentenari del nostre fundador, celebram el Certamen Literari del nostre centre La Salle Manacor.

Per costum, i seguint la bona dinàmica dels darrers anys, l’acte ha tengut lloc a l’auditori de Manacor.

Familiars, petits, grans i gent més arribada ens hem reunit per commemorar la gran festa de les lletres que considera i premia l’esforç tant de l’alumnat com del professorat, això sí, encapçalat per una Comissió Lingüística que ha dirigit l’acte en tot moment.

Com és habitual, la nostra estimada directora Magdalena Riera ha inaugurat l’acte amb una referència a l’obra del nostre fundador Sant Joan Baptista de la Salle, destacant-ne els valors i missatge universal del seu tarannà caracteritzat per la senzillesa, humilitat, i aquest voler fer pels demés. Seguidament, els alumnes d’infantil han començat a recitar els seus poemes  per després donar pas als més grans, alumnes de primària, que han fet gala dels seus bon escrits i de la feina feta durant tot l’any. S’ha de dir que enguany ha estat molt difícil triar els guanyadors, atès a la qualitat dels escrits, cosa que s’ha vist reflectida als premis accèssits.

Després, els alumnes de secundària han tancat l’acte amb la seva lectura curada de redaccions, i posteriorment els membres que formen part de la Comissió Lingüística han pujat a l’escenari per rebre l’enhorabona i un petit obsequi amb agraïment  d’aquest bon fer.

Ah, s’ens oblidava: I què en direu d’aquest cartell d’enguany elaborat per na Marina i d’aquesta poesia que ens han dit en Joe,na Fàtima i na Carmen? Simplement dir que ha estat entranyable i que tots els presents ho hem gaudit.

Gràcies a tots!; ànims per seguir fent la feina que feis i fins l’any que ve!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.