Set alumnes de 6è del nostre centre, acompanyats de les mestres Lina Giménez i Laura Serrano han viatjat a Palma per assistir a l’acte oficial de lliurament de premis del Concurs “¿Qué es un Rey para ti?”.

En aquesta 38ena edició han participat 168 escolars d’entre 3r EP i 2n d’ESO procedents de 19 centres educatius. A l’acte oficial celebrat avui a Palma a la Seu de la Consergeria de Salut i Consum. De les 40 obres exposades que han resultat finalistes entre totes les participants de la nostra Comunitat Autònoma hi havia els 7 finalistes del curs de sisè de La Salle Alaior.

La nostra alumna Maria Pou Goñalons, ha estat la guanyadora de les Illes Balears i representarà a la nostra Comunitat Autònoma a l’audiència reial que el rei Felipe VI oferirà als escolars guanyadors de cada Comunitat Autònoma.

El seu treball és un fantàstic retrat del Rei amb uniforme de gala i la bandera espanyola de fons que li ha permès guanyar la fase autonòmica. En breu, es farà pública la data de la cita a la capital espanyola on na Maria podrà conèixer al monarca i explicar-li la seva feina.

Allà es trobarà amb els guanyadors de les altres Comunitats Autònomes i podrà viure una experiència molt interessant i motivadora.

Des d’aquestes línies felicitam a na Maria Pou pel seu premi i també a la resta d’alumnes del centre que han resultat finalistes. Enhorabona a tots i totes per la vostra feina!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.