Les finalistes de Benicarló a l'entrega de premis a la Universitat Jaume I de Castelló
Les finalistes de Benicarló a l’entrega de premis a la Universitat Jaume I de Castelló

La Salle Benicarló està d’enhorabona. El passat dijous 18 de maig, a la Universitat Jaume I, dos de les nostres alumnes, Mireia Quesada Martínez i Júlia Redon Pla van rebre el diploma i la medalla  que les acredita com a finalistes de l’Olimpíada de Valencià, a més d’un premi que atorga la Universitat per valor de 100 euros.

Mireia i Júlia van aconseguir classificar-se en segon lloc, fet que els va permetre participar en la final per províncies que es va celebrar a la Universitat de València, el passat 6 de maig, i l’accés al programa  “Sóc Olímpic” de la UJI, on participen els alumnes finalistes de les Olimpíades acadèmiques en les seues diferents modalitats.

A més, l’estudiantat finalista que es matricule el pròxim curs en alguna de les titulacions que s’imparteixen a l’UJI rebrà una ajuda econòmica de 600 euros i tindrà la possibilitat de participar en programes d’alt rendiment com ara «Estudia i Investiga», els «Premis a l’excel·lència acadèmica» o «University Junior International Entrepreneurs Talent», entre altres avantatges.

 

Artículos relacionados

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.