Raúl Llambías Sánchez, exalumne del nostre centre, va ser guardonat amb un dels Premis al rendiment acadèmic excel·lent del curs 2015-2016, que la Conselleria d’Educació i Universitats concedeix anualment als alumnes que acaben l’ESO amb una nota mitjana igual o superior a 9.

L’acte va tenir lloc a la sala multifuncional del recinte firal des Mercadal. Els premis van ser lliurats a l’alumnat pel Conseller d’Educació i Universitat de les Illes Balears, Martí March, el Director General de Planificació, Ordenació i Centres, Antonio Morante i el Conseller de Cultura i Educació del Consell de Menorca, Miquel Àngel Maria.

Aquests premis són un reconeixement dels mèrits d’aquests estudiants i com va dir el Conseller Martí March, “és un homenatge a tots els alumnes premiats de Menorca, i ens ha de servir per reivindicar la importància de l’educació en la societat”.

A l’acte també es va fer un reconeixement a l’esforç d’aquells alumnes que tot i que no tenen un expedient brillant, destaquen per la seva dedicació a l’hora de superar dificultats personals, educatives i del seu entorn sociofamiliar.

Amb aquestes línies, volem felicitar a tots els estudiants guardonats i destacar i reconèixer l’esforç i la constància que requereix per part de tots ells el poder sortir en aquesta foto. Especialment volem donar l’enhorabona a n’en Raúl perquè sens dubte, és un exemple d’excel·lència en tots els sentits.

Estudiar sempre té premi. Enhorabona de nou a tots ells!

Artículos relacionados

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.