Raúl Llambías Sánchez, exalumne del nostre centre, va ser guardonat amb un dels Premis al rendiment acadèmic excel·lent del curs 2015-2016, que la Conselleria d’Educació i Universitats concedeix anualment als alumnes que acaben l’ESO amb una nota mitjana igual o superior a 9.

L’acte va tenir lloc a la sala multifuncional del recinte firal des Mercadal. Els premis van ser lliurats a l’alumnat pel Conseller d’Educació i Universitat de les Illes Balears, Martí March, el Director General de Planificació, Ordenació i Centres, Antonio Morante i el Conseller de Cultura i Educació del Consell de Menorca, Miquel Àngel Maria.

Aquests premis són un reconeixement dels mèrits d’aquests estudiants i com va dir el Conseller Martí March, “és un homenatge a tots els alumnes premiats de Menorca, i ens ha de servir per reivindicar la importància de l’educació en la societat”.

A l’acte també es va fer un reconeixement a l’esforç d’aquells alumnes que tot i que no tenen un expedient brillant, destaquen per la seva dedicació a l’hora de superar dificultats personals, educatives i del seu entorn sociofamiliar.

Amb aquestes línies, volem felicitar a tots els estudiants guardonats i destacar i reconèixer l’esforç i la constància que requereix per part de tots ells el poder sortir en aquesta foto. Especialment volem donar l’enhorabona a n’en Raúl perquè sens dubte, és un exemple d’excel·lència en tots els sentits.

Estudiar sempre té premi. Enhorabona de nou a tots ells!

Artículos relacionados

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.