El passat 31 d’octubre a totes les aules d’educació infantil es va dur a terme una activitat molt especial: un taller de realització de rosaris.

 Un dels objectius generals de centre fa especial indiència en la voluntat d’implicar a les famílies en la participació activa a les dinàmiques que se succeeixin durant el curs, tenint sempre present que la feina conjunta per part de tots els integrants de la comunitat educativa ajudarà a l’alumnat a la seva formació integral.

 La data triada fou la vigília del dia de Tot Sants. És sense dubte també un moment significatiu de trobada familiar i l’activitat d’elaboració de rosaris, una tradició molt arrelada a la nostra cultura popular.

 El rosari ensucrat és un enfilall de dolços engalanats amb papers de colors i acabat amb una patena (antigament feta de carabassa ensucrada, que ara és de xocolata). Durant tot l’horabaixa grans i petits varen treballar en equip per poder tenir un rosari acabat per cada alumne. Gràcies a la gran participació de part de les famílies l’activitat fou un èxit.

 Finalment, a les aules, els alumnes varen recitar a les famílies la glossa que havien après:

 Ara xocolata, ara galletó,

tot embolicat amb papers de colors;

Un panellet i carabassat,

ja tenc el rosari ben acabat!

Més informació a la web del col·legi La Salle Palma

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.