La Salle Manacor ha posat en marxa el Nou Context d’Aprenentatge (NCA) aquest curs escolar.  NCA és un marc pedagògic i pastoral, amb identitat pròpia que presenta una proposta organitzativa, metodològica i avaluativa clara, enfocat en l’educació de la persona de forma integral segons les dimensions emocionals, cognitives, corporals, socials o espirituals, al llarg de les diferents etapes del seu desenvolupament. 

És NOU per els mitjans que utilitzam per aprendre, CONTEXT perquè cóm s’aprèn és tant o més important que el que s’aprèn, i  APRENENTATGE com a centre del model davant l’ensenyança tal i com la coneixem. 

La societat ha canviat, i nosaltres acompanyam als nostres alumnes en aquest camí de canvi constant i evolució, i ho feim apostant per aquest mètode propi d’aprenentatge. 

Mètode que té com a principis pedagògics: la interioritat, la vida interior, l’espiritualitat i la personalitat; la ment, el cos i el moviment, essencial en el desenvolupament  cognitiu; la construcció del pensament, l’escola fomenta moments de reflexió; la conducta i activitat auto regulada, l’aprenentatge autònom i els processos naturals i individuals de l’aprenentatge; la dimensió social, respectar als companys i enriquir-se de les experiències viscudes amb ells. 

Els àmbits d’aprenentatge d’aquesta nova metodologia són acollides, seminaris, wake-up, projectes, tallers i tancaments. Àmbits propis de La Salle, igual que el material que utilitzam per dur endavant el nostre dia a dia. 

La Salle Manacor és un dels vint centres pioners de tota Espanya i aquest curs escolar hem començat a 1r, 2n i 3r de primària amb NCA. Hem iniciat aquesta nova etapa amb moltes ganes i orgull, de poder ser els primers en viure amb els nostres alumnes una nova escola, una escola que s’adapta als canvis. 

Vos anirem informant al llarg del curs de les novetats NCA!

Estam ENCantats! 

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.