El col·legi La Salle d’Alcoi ha rebut un reconeixement d’UNICEF com a “Centre referent en Educació en Drets d’Infància i Ciutadania Global”.

L’any passat un grup d’alumnes, profes i pares van estar treballant en un projecte per tal de ser reconeguts per UNICEF com a centre de referència en la defensa dels drets dels xiquets. Projecte que va estar liderat per Ana Carbonell, responsable del Departament de Pastoral del Centre.

Com sabeu, UNICEF (https://www.unicef.es) és una agència internacional que depén de la ONU i que treballa per la defensa dels drets dels xiquets.

Per aquest motiu, s’ha realitzat un senzill acte que ha comptat amb la presència de Lluis Caplliure, Responsable d’Educació d’UNICEF Comunitat Valenciana, Alberto Belda, Regidor d’Educació, Aroa Mira, Regidora de Benestar Social, així com una representació dels alumnes, professorat i pares.

En aquest acte, el director del centre, Marc Segura, ha destacat la importància d’aquest reconeixement, que més que un premi és un compromís amb la societat. El Col·legi La Salle és un dels tres centres de la Comunitat Valenciana que han rebut aquest reconeixement.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.