El 30 de gener com no podia ser d’una altra manera ens hem reunit tota la Comunitat Educativa al pati de l’escola per dir en veu alta què en pensem d’aquest dia. Ho hem treballat de ver, des de les reflexions, tutories i algunes assignatures com música.

Tots hi estem d’acord. Que hi hagi pau és bàsic i essencial, tot i que, per desgràcia, no sigui una realitat per a tothom. Enllaçant amb el nostre lema d’enguany, imagina, hem escollit la cançó tan coneguda i especial com és Imagine de John Lenon i d’ella hem pogut extreure’n pensaments (diguem-ne reflexions) i propostes de canvi, de millora, de pau i germanor.

“Feliços els qui treballen per la pau: Déu els anomenarà fills seus” Així ens diu Mateu i així ens ho sentim. Moltes són les preguntes que ens podem fer en sinceritat, en el nostre ser intern. Treballem per la pau? Diem prou quan veiem una injustícia, som valents per fer sentir la nostra veu quan es vulneren els drets dels altres? Tant de bo poguéssim dir sí a tot i sempre. Si no és així, i jo em poso la primera, temps tenim pel canvi.

Més informació a la web del col·legi La Salle Maó>>

Traducir »