El dimecres 22 de Juny la Comunitat Educativa de La Salle Manacor va acomiadar a la Comunitat de Germans. Junt als Germans Ramón, Director de la Cdad, Matías i Juan, ens acompanyaren els Germans Paco Moragriega, Sebastián Durán,  José M. Segura i Ricardo Mateo.

Els Germans van iniciar la tasca educativa a Manacor el 5 de febrer de 1913. Una comunitat petita en una escola petita en el carrer de la Felicitat. El més d’octubre de 1920 es van traslladar al carrer Obrador. Al 1930 es van traslladar al Carrer de l’Amargura. Finalment, el 8 de gener de 1964 es van traslladar a l’actual ubicació  en el carrer Sant Llorenç. El nombre d’alumnes va créixer ràpidament al voltant del 500 i avui superen els 800.

Els alumnes portaveus van dir:  ” Gràcies Germans per haver fundat aquesta meravellosa escola. Per haver-nos cuidat durant tots aquest anys. Per guiar-nos en el nostre camí, que només ha estat possible gràcies a la vostra tasca. Per haver-nos inspirat amb les vostres reflexions i xerrades. Per cada somriure que ens heu regalat sempre que ens hem vist. I perquè sense vosaltres res de tot això seria  possible”

 I afegiren: “Vos desitjam una feliç vida i que la vostra pròxima missió prosperi i pogueu inspirar a altres nens com a nosaltres ens heu inspirat.Recordeu, que com diu el lema, La Salle Manacor sempre serà casa vostra. Així que us rebrem amb els braços oberts sempre que torneu.

Que visquin els Germans en els nostres cors! Per sempre! “

El Hno. Ramón va agrair les paraules dels alumnes i animar a fer entre tots la gran familia La Salle.

Traducir »