amara Pulido, mestra d’Infantil del col·legi La Salle Alcoi i llicenciada en Psicopedagogia, autora del conte infantil “La pedra de les emocions”, presenta el seu nou conte “Mara la tortuga d’ací i ara”. Un conte que tracta de transmetre als més menuts la importància de viure el present amb una atenció plena.

La presentació tindrà lloc el 4 d’abril, a les 18h, en l’Àgora d’Alcoi . Assistiran, a banda de l’autora, Anna Gisbert, il·lustradora del conte; Manel Arcos, editor; Jordi Silvestre, regidor d’Educació de l’Ajuntament d’Alcoi; i un membre de l’Associació de persones sordes d’Alcoi i comarca.

A més, hi haurà un contacontes amb l’actriu Fanny Pérez i serà narrat en llenguatge de signes per la mediadora social Joana Vidal. Després, es realitzarà un xicotet taller amb material reciclat i es portarà a terme la firma de llibres.En aquesta nova obra ens ofereix una història senzilla i commovedora, que convida a reflexionar sobre els desafiaments d’aquesta vida moderna tan frenètica. Un conte que mira de promoure la consciència plena i, alhora, ens mou a portar l’atenció cap a nosaltres mateixos i cap a les experiències que vivim en cada instant.

Com diu Rafel Carbonell: “Tamara Pulido en aquesta nova obra ens oferix una història senzilla i commovedora, que convida a reflexionar sobre els desafiaments d’aquesta vida moderna tan frenètica. Un conte que mira de promoure la consciència plena i, alhora, ens mou a portar l’atenció cap a nosaltres mateixos i cap a les experiències que vivim en cada instant. “Ací i ara”, la tortuga Mara descobreix la importància de viure el moment present amb atenció plena. I ho farà sense canviar res, amb una actitud d’obertura i d’acceptació de la realitat tal com és”.

Traducir »