Des del passat mes de gener, la biblioteca de La Salle Maó està oberta i en ple funcionament al servei de la nostra  Comunitat Educativa.

El projecte de la biblioteca escolar es va iniciar fa tres anys i s’ha vist beneficiat per les aportacions tant de les famílies, amb un grup de treball amb membres de l’AMPA i de l’equip directiu, com també de les idees del grup d’alumnes de PMAR del curs 2017-2018 que van treballar durant el curs com havien de ser les aules per al benestar dels alumnes i afavorir el seu aprenentatge.

Com un somni fet realitat, i amb molta il·lusió a l’hora de triar materials, mobiliari, colors i dissenyar espais, la biblioteca va començar a funcionar i la reacció dels alumnes ha estat molt positiva. Amb l’ajuda de l’AMPA en la compra de un nou fons de biblioteca amb uns 850 títols destinats a edats entre els 6 i els 16 anys, la nova biblioteca disposa ja d’un servei de préstec i pròximament es posaran en marxa els carnets d’usuaris.

L’espai està dividit en diferents parts. La dels més petits, amb una zona de lectura al terra amb una còmoda estora i puffs i la zona de treball amb taules i cadires de la seva mida. La part dels alumnes de segon cicle de primària i ESO, amb taules i cadires de la seva mida i la zona d’ordinadors amb sis equips adequats a les necessitats dels nostre alumnat i amb servei d’impressora pels que ho necessiten.

Més informació a la web del col·legi La Salle Maó

Traducir »