Com segurament ja sabeu, a Secundària de La Salle Manacor vàrem dedicar la darrera setmana abans de les vancances de Nadal a fer un projecte de promoció d’hàbits saludables que anomenàrem ENS CURAM EN SALUT. 

L’objectiu del projecte, al qual participaren tots els cursos, de primer a quart, era donar les estratègies necessàries als nostres alumnes perquè adoptin hàbits saludables a la seva vida quotidiana. Amb aquesta idea organitzàrem tallers i xerrades relacionats amb primers auxilis, salut mental, alimentació, esport… 

Cal destacar que els alumnes de tercer també dedicaren la setmana a dur a terme diferents activitats del projecte What’s up! Com vas de salut mental?, elaborat per 3 Salut Mental i  Obertament Balears i que té per objectiu sensibilitzar els joves sobre l’estigma dels problemes de salut mental.

Estam molt satisfets de desenvolupament del projecte i esperam haver aconseguit conscienciar als alumnes sobre la importància de treballar per mantenir una bona salut física i mental. 

Traducir »