L’alumnat de 1r i 2n de Batxillerat té l’oportunitat de conversar amb diferents professionals que ens han acompanyat per intentar ajudar en el procés d’orientació professional.

Èxit rotund de la Fira de Professions, un esdeveniment dissenyat per brindar als alumnes de 1r i 2n de Batxillerat una visió integral de diverses trajectòries professionals i oportunitats de carrera. Celebrada el divendres 8 de març, la fira ha reunit una àmplia gamma de professionals de diversos camps per interactuar directament amb els joves estudiants i compartir les seues experiències, coneixements i consells. La fira de professions s’organitza cada dos anys. Aquesta ha estat l’edició número 19.


Els alumnes tenen l’oportunitat d’explorar una àmplia varietat d’àrees professionals, descobrir noves passions i obtenir informació valuosa sobre els requisits educatius i les oportunitats d’ocupació a cada camp. “La Fira de Professions és una experiència realment enriquidora per als nostres estudiants”, va dir Marc Segura, director del Col·legi. “Els permet visualitzar els seus futurs d’una manera tangible i connectar amb professionals que comparteixen els seus interessos i passions. Estem encantats de poder oferir aquesta oportunitat única d ́aprenentatge i agraïm a tots els professionals per la seua participació”.

L’esdeveniment també ha comptat amb la presència d’antics alumnes del col·legi que han tornat per compartir les trajectòries professionals i oferir consells inspiradors a la propera generació de líders. El col·legi espera seguir recolzant els seus alumnes en el seu viatge cap a un futur acadèmic i professional exitós. Esdeveniments com la Fira de Professions exerceixen un paper crucial en la preparació dels estudiants per als desafiaments i oportunitats que els esperen després de la graduació.

Traducir »