La Salle d’Alcoi celebrarà el 75 aniversari de l’arribada dels primers germans de La Salle a la ciutat, el proper 2 de juliol. Certament, la celebració hauria d’haver estat en l’any 2021, ja que fou al 1946 quan van arribar a la nostra ciutat, però la pandèmia ha provocat que la celebració s’ajornara un any.

S’hi espera l’assistència del germà visitador auxiliar, José Román; del director de tota la Xarxa de Col·legis La Salle de Portugal i d’Espanya, Jesús Fèlix Martínez; dels responsables de la Xarxa de Col·legis de València i Palma; a més, d’alguns dels germans de La Salle que han passat per Alcoi durant tot aquest temps; de professors, jubilats i actuals; i d’antics alumnes.

Eixa jornada tan especial per a la família lasal·liana, consistirà en una visita guiada a les instal·lacions del col·legi, una eucaristia i un dinar de germanor.

A més a més, aquestes celebracions coincidiran amb l’acomiadament de la Comunitat de Germans d’Alcoi, ja que a partir del curs que ve, ja no hi haurà germans de La Salle vivint al col·legi d’Alcoi.

El bon treball desenvolupat des del centre i la fidelitat a la Identitat mantinguda des del col·legi han fet que, a tots els qui formen part de La Salle d’Alcoi, se’ns atorgue la confiança de mantindre la tasca educativa encetada pels primers germans, i renovada i projectada cap al futur per tots aquells que han passat per ací.

Traducir »