Alumnes de La Salle d’Alaior, Manacor i Palma han rebut premis dels concursos de dibuix i redacció que atorga el Parlament.

El passat 13 de maig, al Conservatori Superior de Música de les Illes Balears, tengué lloc l’acte de lliurament dels premis de la XX edició del Concurs de dibuix “Un Parlament per a tothom” i de la XVII edició del Concurs d’expressió escrita “Valors i Parlament”, organitzats pel Parlament de les Illes Balears amb la col·laboració de la Conselleria d’Educació i Universitat. A l’edició d’enguany s’han presentat 2.845 dibuixos i 1.745 redaccions de 105 centres de primària de les Illes, la qual cosa ha suposat un rècord absolut de participació.

A l’acte, al qual han assistit més de 500 alumnes i diverses autoritats, com Gabriel Le Senne, president del Parlament, Mauricio Rovira, Merces Garrido i Neus Riera, s’han lliurat els premis de les categories Illes Balears, Especials Illes Balears i Mallorca. Le Senne ha destacat la seva satisfacció per la gran participació i ha recordat els inicis del concurs, que va començar el curs 2004-2005, per a dibuixos, i el 2007-2008, per a redaccions, ambdós amb l’objectiu que els alumnes coneguin el funcionament del Parlament. També ha agraït l’esforç dels alumnes i la implicació dels professors.

Entre els premiats destaquen els alumnes Harry Perkins, de La Salle d’Alaior, amb el tercer premi de dibuix en la categoria Illes Balears, Sebastià Frau Garau, de La Salle Manacor, i Blanca Navío, de La Salle Palma, ambdós tercers premis en la categoria Mallorca d’expressió escrita.

Traducir »