Durant el dia d’ahir els professors de La Salle Pont d’Inca vàrem celebrar el darrer Claustre abans d’iniciar el nou curs escolar.

I com aquest curs és tan excepcional, no podíem reunir-nos més que d’una manera també excepcional. Per aquest motiu i, per poder fer de tot això un bon somriure, vàrem organitzar un AUTO CLAUSTRE on els professors varen entrar amb els seus cotxes al pati de l’escola, no sense abans fer una aturada on se’ls servia un petit berenar (tot servit de forma individual i amb les corresponents mesures de seguretat).

A continuació i amb una segona aturada se’ls donava una bosseta donant la indicació que no es podia obrir fins que rebessin l’avís. I se’ls desitjava que tenguessin un BON DIA!!!

Cadascú des del seu cotxe va escoltar les  paraules motivadores de la Directora que ens va animar, agraïnt-nos la feina realitzada fins ara i desitjant-nos un bon inici de curs. També ens va transmetre tranquil·litat per poder començar sense por, però amb respecte i, sobretot amb RESPONSABILITAT (valor a treballar aquest curs).

Després férem la dinàmica de la papallona. Era hora d’obrir la bossa. Allà trobàrem una plantilla i unes tisores i cada un va poder crear la seva pròpia papallona. Papallones que després vàrem ajuntar amb un fil vermell.

Per La Salle aquest curs;  el berenar i la bosseta simbolitzen la MÀ que ens ofereix i dóna AJUDA. La PAPALLONA simbolitza l’inici d’un VOL, tot un curs per davant. I el FIL VERMELL és la unió de tota la família lasal·liana (germans, mestres, famílies i alumnes) formant un gran COR, fruit de l’AMOR que compartim tots.

Per acabar, vos convidam a tots a poder veure, a la capçalera de secretaria, totes les papallones del nostre excepcional AUTO CLAUSTRE.

BON CURS PER A TOTS!!!

Traducir »