Un gran mural creat pels alumnes de 3r d´ESO llueix a la paret del pati gran de l´escola. 

Els alumnes de 3r d’ESO C de La Salle Inca  són els autors de la creació que decora una de les parets del pati gran de l´escola. Es tracta d´un projecte inspirat amb la il.lustradora canadenca CÉCILE GARIÉPY. Ells mateixos, dirigits per les professores de plàstica, Mónica Rado i la de tecnologia, Joana Maria Barceló s´han posat en contacte amb la reconeguda artista per utilitzar les seves il.lustracions.

El projecte ha tengut una durada de tres mesos i ha passat per diferents fases: en un primer moment els alumnes varen fer un procés d´investigació de la il·lustradora. Després crearen la seva pròpia composició a través dels seus dibuixos. El mural representa les persones que formen part de La Salle Inca: estudiants,pares,mares,padrins …

Una vegada ideats els dibuixos, va arribar el moment de plasmar el mural a la paret. Una de les fases més importants i a la vegada, més delicada.

Per acabar, es va dur a terme la inauguració del mural que decora la paret. Fou un moment molt emotiu per a tots: alumnes i professors baixàrem al pati on ens explicaren totes les passes que s´han fet per aconseguir que el mural hagi estat un èxit. També, el director de l´escola, Javier López Guerra, va dirigir unes paraules d´agraÏment per la feina feta.

Traducir »