El conseller d’Educació i Formació Professional, Martí Xavier March, i el director general d’Ordenació, Planificació i Centres, Antoni Morante, han visitat el centre per conèixer en primera persona la consolidació del projecte pedagògic NCA amb la seva implementació a les etapes d’educació infantil, educació primària, ESO i cicles formatius.

També han aprofitat la visita per veure el pavelló recentment reformat d’infantil i primària i les instal·lacions esportives que fan servir per a la seva formació els alumnes dels cicles formatius de tècnic en Guia en el Medi Natural i de Temps Lliure i de tècnic superior en Condicionament Físic.

Per acabar la jornada, el conseller d’Educació i el director general d’Ordenació s’han reunit amb tots els membres de l’equip directiu del centre per compartir impressions sobre l’actualitat educativa i els reptes que planteja l’educació. En aquesta reunió ha quedat palès que la metodologia lasal·liana d’NCA s’alinea al màxim amb els fonaments de la nova normativa educativa.

Traducir »