La setmana del 22 al 28 de gener els nostre alumnat de 3r i 4t d’ESO de La Salle l’Alcorava viatjar a la ciutat anglesa de Broadstairs, en el comtat de Kent, per a gaudir d’una experiència inoblidable. Per a alguns dels nostres alumnes era la seva primera vegada a l’estranger.


L’objectiu principal era participar en un curs d’Immersió Lingüística assistint diàriament a classes, convivint amb famílies britàniques, coneixent la seva cultura i sent part activa de la societat anglosaxona.


El nostre alumnat es desplaçava diàriament a la pròxima ciutat de Ramsgate per assistir a les classes de la prestigiosa Chatham&Clarendon Grammar School. Allí, a més de practicar el seu anglès, van poder experimentar el dia a dia a una escola britànica. Cal destacar que també van gaudir dels extensos camps esportius i de l’esmorzar en la cantina al pur estil Harry Potter.


No hi ha dubte que també hi ha hagut temps per a l’oci i les rialles, ja que els nostres “students” han pogut demostrar com de bons actors i ballarins són participant a un creatiu i dinàmic taller de teatre, així com també van mostrar els seus dots en el desenvolupament de les arts marcials.


Una altra de les experiències més enriquidores ha estat poder gaudir d’un agradable dia en la cosmopolita Londres i d’un viatge a l’Edat mitjana en l’encisadora Canterbury.


Des del centre volem felicitar a tots i a cadascun dels alumnes participants per la seua actitud positiva i pel seu bon comportament durant tot el viatge. Tanmateix, el Departament d’anglès està molt satisfet per l’efecte positiu que aquesta experiència ha causat al nostre alumnat. Ha suposat una obertura mental (“open-minded”) per a tots ells i elles, comprovant realment allò que les seues professores d’anglès repeteixen dia rere dia a l’aula: “La llengua anglesa traspassa allò acadèmic, convertint-se en un vehicle de comunicació absolutament necessari en les nostres vides, ja que fa possible accedir, conèixer i comunicar- nos amb altres cultures.”

Traducir »